Encara dubtes si fer un curs subvencionat d’anglès per a la teva empresa? En aquest post t’expliquem 5 raons:

1 . Curs 100% Bonificable per a treballadors en actiu

L’empresa només ha de contactar amb el centre organitzador de la formació que estigui adherit a la fundación estatal para la formación en el empleo i és el mateix centre qui s’encarrega de tramitar i gestionar la bonificació. En el cas d’English2go som una escola adherida a la fundació tripartita (fundae) com a centre organitzador de cursos de formació.

2. Amplia competències i millora el teu currículum

Arriba més lluny amb l’anglès com a eina de treball. Millora el teu nivell amb els cursos dissenyats per a impulsar les competències segons les necessitats de cada empresa a més de donar un punt de valor afegit al teu Currículum vitae

3. El pont per accedir a una titulació oficial

Moltes empreses i institucions demanen un nivell mínim d’anglès per a poder accedir a una plaça. Amb els cursos subvencionats per a empreses pots preparar-te per a les titulacions oficials de Cambridge que acrediten els nivells A2, B2, C1, C2 en el marc de referència europea.

4. Pots escollir entre una multitud de temàtiques, modalitats i cursos

Escull com vols realitzar les classes i quines son les teves necessitats com a empresa. A través de general English, speaking based o classes one to one, assoleix els objectius que et proposes en el menor temps possible.

5. Comença i acaba quan tu vulguis a les teves oficines o a les instal·lacions de l’escola

Amb la formació bonificada tens la llibertat de començar i acabar quan tu vulguis o fer les classes presencials a les instal·lacions del centre de formació o a les oficines de l’empresa sense necessitat de desplaçar-se.

A que esperes a realitzar el teu curs d’anglès subvencionat per a empreses?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *