Les nostres professores

Natives i titulades amb experiència en l'educació

Learn Naturally, Speak Naturally.

HEad teacher

Micaela Racovita

Directora i dona emprenedora. Llicenciada en Filologia Anglesa, especialitzada en fonètica i Màster en Dones, Gènere i Ciutadania. Al 2015 va fundar English2Go després de més de 10 anys d’experiència en el sector de l’educació en idiomes i havent viscut a Regne Unit durant uns anys. Li encanta viatjar, els animals i la dedicació al seu negoci.

Teacher

Claudia López

Professora Trinity CertTESOL bilingüe. Va viure i estudiar el grau universitari Bachelor’s Degree in Government, a l’Estat de Nova York. També va formar-se a Costa Rica, França, Ecuador i Sensegal. Professora amb més de 5 anys d’experiencia i apassionada pels nens i nenes. Li encanta viatjar i estar amb la seva familia.

Teacher

Silvia Popa

Professora d’anglès bilingüe graduada en “Contemporary Text Translation, English Language and Literature/Letters” a la Universitat de Bucarest. English Trainer i Professora amb més de 5 anys d’experiència en el sector de l’educació i especialitzada en el món empresarial i l’anglès com a eina comercial. 

Marketing & customer Care

Marc Caballero

Encarregat de Marketing i Atencio al client. Llicenciat en Mitjans Audiovisuals per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC. Li encanta viatjar i la fotografia.

La teva acadèmia d'anglès a Cabrera de Mar

Els Cursos