Avui en dia comptar amb eines digitals per a l’aprenentatge és un avantatge que diferencia i millora la qualitat de formació de cada alumne.

En primer lloc, per la facilitat de trobar els continguts sempre en línia allà on siguis. Disposant de material complementari de què s’ha impartit a classe tant a les aules com des de casa. També és important conèixer que a través de les eines digitals fomentem la utilització i el bon ús de la navegació per la xarxa, formant d’aquesta manera els alumnes amb competències del segle XXI i d’una manera responsable. Gràcies a l’ e–learning s’amplien les possibilitats de coneixement posant a la disposició de cada estudiant recursos i material per a l’aprenentatge i la recerca de continguts de manera autònoma.

Amb aquest tipus d’aprenentatge, remarquem la possibilitat de treballar des de qualsevol dispositiu, possibilitant treballar des d’on sigui més còmode i eficient per a cadascú. Gràcies a aquestes eines és més fàcil connectar-se en qualsevol moment per a realitzar tasques, per exemple, des del tren, l’oficina, des d’una terrassa, etc. Només necessites que el dispositiu estigui connectat a un punt de connexió a Internet. A més a més, permet estar connectat en qualsevol moment amb el centre de formació a través de xats, bústies de correu, comentaris de les tasques, qualificacions en línia i molts més recursos.

Des d’English2Go Cabrera de Mar, hem apostat fermament per aquest tipus d’eines posant a disposició de l’alumne un campus virtual on es poden trobar tots els materials impartits a classe, recursos complementaris i molt més. Tot això a través d’una plataforma intuïtiva i còmode com Moodle.

Si analitzem tots els avantatges, trobem que gràcies a l’e–learning no només ampliem el coneixement autònom sinó que disposem d’un sense fi d’actualitzacions i recursos amb molta més rapidesa que amb els mètodes tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *